Tanit Plana

Comparteix

Tanit Plana

El diari fotogràfic: l’amor i l’odi, la vida en estat pur!

Aquest taller proposa la fotografia com a llenguatge per donar vida a les idees i als sentiments que transiten dins els relats, convertint-les en coses físiques, traient-les del cap i del pit per poder-les observar des d’una una certa distància, donant-los vida per poder-ne fer projectes.

La mirada i el punt de vista, la narració fotogràfica i l’edició seran les eines que farem servir.

Ens endinsarem en el gènere del diari fotogràfic a través de la història, cada assistent s’auto-editará un petit diari fotogràfic que l’ajudarà a desenvolupar la creativitat i la seva expressió personal

Es pot fotografiar l’amor? I l’odi? Com puc donar vida a les meves idees i als meus sentiments?

Observacions

  •  Portar càmera fotogràfica, però no importa ni el model ni el tipus, els telèfons mòbils de darrera generació també poden servir.
  •  no cal tenir cap nivell específic en fotografia

Tanit Plana

Cap de Producció europea del documental “Sketches of Frank Ghery”, de Sony Pictures, dirigit per Sidney Pollack, Nova York, 2000-2201. Membre fundadora del col·lectiu de fotografia contemporània NOPHOTO. Co-Comissària, amb Àlvaro de los Ángeles i Marta Dahó, del projecte Talent Latent’08. Ha estat membre del comitè artístic de la Manifestació Fotogràfica SCAN’08 i ’09. Co-fundadora de l’oficina per al desenvolupament de projectes fotogràfics: pingpongtherapy. Co-fundadora de l’empresa de comunicació i imatge BELUGA. Professora de fotografia de la Universitat Pompeu Fabra a la llicenciatura del Publicitat i Relacions Públiques, entre 2005 i 2012.  Professora de fotografia en el post-grau d’Elisava Disseny i Publicitat, entre 2005 i 2007. Directora i conductora de diferents projectes educatius vinculats a la fotografia i a cinema (Lartigue, Li Zhensheng, Rineke Dijkstra, Districte 3, Chaplin) al Laboratori de les Arts de la Fundació de La Caixa, entre 1997 i 2008.  El projecte HIPERCOR sobre la construcció dels missatges que formen part de la memòria col·lectiva ha estat guardonat amb una Beca de Recerca i Creació pel CONCA en l’edició 2010. Co-Directora del Seminari “Realitat i/o Ficció” entre Pep Bonet i Joan Fontcuberta a Es Baluard, dins el context de PALMAPHOTO 2011.

 

www.latanit.com

 

Em vull inscriure